Kreminio medaus su liofilizuotais šaltalankiais – panaudojimas:
- Kreminio medaus skanėstą sumaišius su šiltu vandeniu galima pasidaryti šaltalankių arbatą, kuri padės kovoti su ūmiais bei lėtiniais uždegiminiais procesais. Svarbiausia atsiminti, kad vanduo negali būti verdantis, nes tokiu atveju kreminis medus su šaltalankiais praras dalį vertingų savybių.
- Šį skanėstą tepkite ant skrebučių, sausainių, sūrio.
- Įmaišykite į varškę, jogurtą, turėsite puikų ir sveiką desertą.
- Kreminio medaus su liofilizuotais šaltalankiais skanėstas pagardins košę, dribsnius, daržovių ir vaisių koktelius.
- Valgykite vieną kaip desertą.
Nerekomenduojama vartoti asmenims, alergiškiems produkto sudedamosioms dalims.
Kaip laikyti?
Kreminio medaus skanėstą patartina laikyti sandariame stikliniame inde sausoje, vėsioje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Produktas galioja metus nuo pagaminimo datos.
Kur pirkti?
Kreminio medaus skanėstų su liofilizuotais šaltalankiais galite patogiai palankia kaina įsigyti internetu mūsų el. parduotuvėje. Siunčiame per kurjerių tarnybą Jūsų nurodytu adresu ar į paštomatus.
Indelio matmenys:
Gamintojas – Lauručių ūkis.
Kilmės šalis – Lietuva.
Kreminis medus (97 proc.), šalčiu džiovinti (liofilizuoti) šaltalankiai (3 proc.).
Energinė vertė
355 kcal/1570 kJ
Riebalai 0,1 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g
Angliavandeniai 87 g
iš kurių cukrų 80,1 g
Skaidulinės medžiagos 0,1 g
Baltymai 0,1 g
Druska 0 g
Grynasis svoris – 185 g. arba 375 g.
185 g. – aukštis – 8,5 cm, skersmuo – 6,0 cm.
375 g. – aukštis – 10,0 cm, skersmuo – 8,0 cm.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.