Kreminio medaus su čiobreliu – panaudojimas:
- Šį skanėstą tepkite ant skrebučių, sausainių, sūrio.
- Įmaišykite į varškę, jogurtą, turėsite puikų ir sveiką desertą.
- Valgykite vieną kaip desertą.
- Puikiai tiks pajutus pirmuosius peršalimo simptomus.
- Galite vartoti kaip arbatą.
Nerekomenduojama vartoti asmenims, alergiškiems produkto sudedamosioms dalims.
Kaip laikyti?
Kreminio medaus skanėstą patartina laikyti sandariame stikliniame inde sausoje, vėsioje vietoje, saugoti
nuo tiesioginių saulės spindulių. Produktas galioja metus nuo pagaminimo datos.
Kur pirkti?
Kreminio medaus skanėstų su liofilizuotais čiobreliais galite patogiai palankia kaina įsigyti internetu
mūsų el. parduotuvėje. Siunčiame per kurjerių tarnybą Jūsų nurodytu adresu ar į paštomatus.
Gamintojas – Lauručių ūkis.
Kilmės šalis – Lietuva.
Kreminis medus (97 proc.), šalčiu džiovinti (liofilizuoti) čiobreliai (3 proc.).
185 g arba 375 g
185 g – aukštis – 8,5 cm, skersmuo – 6,0 cm.
375 g – aukštis – 10,0 cm, skersmuo – 8,0 cm.
355 kcal/1570 kJ
Riebalai 0,1 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g
Angliavandeniai 87 g
iš kurių cukrų 80,1 g
Skaidulinės medžiagos 0,1 g
Baltymai 0,1 g
Druska 0 g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.